Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
În Pelerinajul din Israel, am descoperit această minunată salată cu maioneză de post și, cum nu puteam să rămân doar cu gustatul, fără să fac rost de rețetă, acum o împărtășesc cu voi.
Conopida curățată de frunze, spălată, desfăcută buchețele, se pune la fiert în apă cu sare.
Orezul spălat se fierbe cu 600 ml apă + 1/2 linguriță sare. Orezul fiert se lasă la răcit.
După ce a fiert și s-a răcit, conopida se desface în bucățele mici. Usturoiul il dam pe razatoare sau il pisam fin si-l amestecam cu conopida.
Într-un vas, pune orezul, uleiul, zeama de lămâie, 1/2 linguriță sare, un vârf linguriță piper, muștarul și jumătate din apa minerală.
Flolosește blenderul vertical sau poți folosi orice fel de blender și pasează /amestecă compoziția de maioneză.
Pune conopida într-un bol sau farfurie si maioneza deasupra.
Să vă fie de folos!
1
Apa minerală se pune cu moderație.
2
Dacă vrei să fie mai galbenă, pune puțin șofran.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult